Studieordning for professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi
Studieordningen består af flere dele, som tilsammen beskriver hele uddannelsen.
Den nationale del fortæller om de overordnede regler for uddannelsen, der gælder på alle uddannelsesinstitutioner i Danmark, der har uddannelsen:
Del 1: National del (pdf)
De(n) lokale del(e) fortæller om de lokale forhold og eksaminer, der gælder for uddannelsen på Erhvervsakademi Aarhus:
Del 2: Lokal del (pdf)
Tidligere studieordninger
Hvis du har brug for hjælp til at finde netop den studieordning, du søger, så er du velkommen til at kontakte os på info@eaaa.dk.
Del 2: Lokal del (pdf) - pr. august 2020
Del 1: National del (pdf) - pr. august 2018
Del 2: Lokal del (pdf) - pr. august 2018 inkl. Rettelsesblad 2018 (pdf)
Institutionsdel - 2015-2016 (pdf)
Fællesdel - 2014-2016 (pdf)
Institutionsdel - 2014-2016 (pdf)
Former curriculums for Bachelor’s top up degree in Chemical and Biotechnical Technology and Food Technology
Part 1: National part, August 2020 (pdf)
Part 2: Institutional part, August 2020 (pdf)
Part 1: National part, August 2015 (pdf)
Part 2: Institutional part, August 2015 (pdf)
Part 2: Correction sheet, August 2015 (pdf)
Part 2: Institutional part, 2015-2016 (pdf)
Joint part, 2014-2016 (pdf)
Institutional part, 2014-2016 (pdf)