Vil du blive bedre til at forstå og håndtere konflikter, forbedre kommunikationen og skabe et godt arbejdsklima i din virksomhed? Så er dette kursus det rette for dig. 7 undervisningsdage og 10 ECTS-point.
Coaching og konflikthåndtering er for dig, der har behov for og lyst til aktivt at arbejde med og udvikle dine evner inden for konflikthåndtering.
Du kan være leder, projektleder, medarbejder i HR-funktioner, tillidsrepræsentant eller have en anden nøglefunktion i din virksomhed.
Med kurset bliver du i stand til at:
- analysere, håndtere og forstå konflikter og konflikttyper og hvad der ligger bag vores handlinger
- forstå de psykologiske processer omkring kommunikation og konflikter, hvorfor der opstår konflikter, og hvordan et konfliktforløb ser ud og hvordan det kan håndteres
- anvende din viden til at skabe højere performance og bedre arbejdsklima i virksomheden
- bruge teorier og metoder til at udvikle og håndtere konflikter og uenigheder i egen ledelsespraksis på et reflekteret grundlag
Tag coaching og konflikthåndtering som et enkeltstående kursus - eller som del af en hel akademiuddannelse på niveau med en HD 1. del.
7 kursusdage med værktøjer og sparring som coach og konfliktopløser
'Coaching og konflikthåndtering' er et værktøjsorienteret fag, der styrker dine kompetencer til at analysere og arbejde med konflikter.
Du vil løbende afprøve konkrete anvendelighed i studiegrupper, hvor du får mulighed for individuelt og i gruppeprocesser at træne de nye værktøjer og metoder.
På kurset lærer du om
- Introduktion til konflikter
- Coaching og kommunikation
- Konflikthåndtering i organisationer
- Lederens rolle som forhandler og
konfliktopløser - Coachende processer som konfliktløser
Enkeltstående kursus, eller hel uddannelse
Du kan tage 'coaching og konflikthåndtering' som et enkeltstående kursus.
Eller du kan bruge det som valgfag på en hel akademiuddannelse i ledelse.
Kurset kan også indgå som valgfag på andre akademiuddannelser.
Eksamen og ECTS
Du afslutter forløbet med en mundtlig prøve med udgangspunkt i et praktisk produkt og skriftligt eksamensoplæg. Du får en karakter efter 7-trins-skalaen.
Det praktiske produkt og det skriftlige oplæg indgår med en helhedsvurdering som en del af bedømmelsen.
Kurset giver 10 ECTS-point.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af faget.
Vi opretter hold med start i februar og september, men optager løbende studerende til det kommende hold. Tilmeld dig gerne, når du har besluttet dig, da der kan være ventelister til holdene.