Laboratorie Og Foedevareteknologi

Få en professionsbachelor i laboratorie- og fødevareteknologi i praktik

Nye idéer. Nye vinkler. Ny viden.

Med et praktiksamarbejde kan du få løst konkrete opgaver inden for laboratorie- eller fødevareområdet og samtidig møde en professionsbachelor, som ser på din virksomhed med nye øjne. Du får en studerende ud, der allerede har et års uddannelse bag sig, fordi praktikperioden ligger på 3. semester.

Med et praktiksamarbejde kan du få:

  • Flere kræfter til at løse udviklingsopgaver i virksomheden
  • Lejlighed til at prøve en – måske – fremtidig medarbejder af i praksis
  • Mulighed for at give en studerende værdifuld praktisk erfaring

De fleste studerende skriver deres afsluttende eksamensprojekt for virksomheden i forlængelse af praktikforløbet. Eksamensprojektet er en god mulighed for din virksomhed til at få belyst et ærligt område, få gennemført en specifik analyse eller få ekstra ressourcer til en aktuel udviklingsopgave.

Kontakt vores praktikkoordinator

Ulla Andrup Jensen

Telefon

7228 6463

Stilling

lektor