Aktuelle innovationsprojekter
Vi driver en række projekter i samarbejde med virksomheder og videninstitutioner.
Her kan du blive inspireret af vores aktuelle innovationsprojekter.
Digital ledelseskultur
Digital Ledelseskultur er et skræddersyet kompetenceforløb til små og mellemstore virksomheder, der gør jer i stand til at træffe strategiske beslutninger for den digitale retning i virksomhedens forretningsudvikling.
ESCAPE - studerendes omstillings- og handlekompetencer
ESCAPE er et udviklingsprojekt, støttet af Fonden for Entreprenørskab, hvis formål er at udvikle de studerendes omstillings- og handlekompetencer til at møde en verden, der i stigende grad er usikker og uforudsigelig.
Experts in Teams
Eksperter i teams er innovation i samspil mellem studerende, virksomheder og undervisere. De studerende får unikke kompetencer, som er i høj kurs hos kommende arbejdsgivere.
FoodRemade – Cirkulær anvendelse af brødspild
I samarbejde med FoodRemade og Brænderiet Enghaven er Erhvervsakademi Aarhus med i et Innovationskraft projekt med fokus på mindre brødspild.
Fresh legumes for human consumption (GrainLegsGo)
I projektet undersøges muligheden for at fremme dyrkningen af friske bælgfrugter som fødevarer i Danmark
Græsset ER grønnere - Om grønt iværksætteri og planteproteiner i fødevareproduktionen
Projektet er et samarbejde med Tradium og Erhvervsakademi Aarhus om at udvikle HTX-elevernes kompetencer inden for innovation og grønt iværksætteri i fødevareproduktionen.
IMFABA - Local and sustainable protein production with improved faba beans
Erhvervsakademi Aarhus er partner i dette GUDP-støttede projekt, hvor vi skal bestemme protein-indhold og -sammensætning i forskellige hestebønnelinjer.
Iværksætter-økosystem: Styrk iværksættermiljøet i vandbranchen
Innovationsprojektet sætter fokus på at styrke iværksættermiljøet inden for vandbranchen gennem forskellige initiativer og aktiviteter til at fremme danske startsups og scaleups.
IVÆRKZ.nu
Forskningsprojektet undersøger hvordan Erhvervsakademi Aarhus kan arbejde aktivt med at styrke studerendes interesse for og nysgerrighed inden for innovation og entrepreneurship.