Aktuelle innovationsprojekter

Vi driver en række projekter i samarbejde med virksomheder og videninstitutioner.

Her kan du blive inspireret af vores aktuelle innovationsprojekter.

Digital ledelseskultur

Digital ledelseskultur

Digital Ledelseskultur er et skræddersyet kompetenceforløb til små og mellemstore virksomheder, der gør jer i stand til at træffe strategiske beslutninger for den digitale retning i virksomhedens forretningsudvikling.

Digital ledelseskultur
ESCAPE - studerendes omstillings- og handlekompetencer

ESCAPE - studerendes omstillings- og handlekompetencer

ESCAPE er et udviklingsprojekt, støttet af Fonden for Entreprenørskab, hvis formål er at udvikle de studerendes omstillings- og handlekompetencer til at møde en verden, der i stigende grad er usikker og uforudsigelig.

ESCAPE - studerendes omstillings- og handlekompetencer
Experts in Teams

Experts in Teams

Eksperter i teams er innovation i samspil mellem studerende, virksomheder og undervisere. De studerende får unikke kompetencer, som er i høj kurs hos kommende arbejdsgivere.

Experts in Teams
FoodRemade – Cirkulær anvendelse af brødspild

FoodRemade – Cirkulær anvendelse af brødspild

I samarbejde med FoodRemade og Brænderiet Enghaven er Erhvervsakademi Aarhus med i et Innovationskraft projekt med fokus på mindre brødspild.

FoodRemade – Cirkulær anvendelse af brødspild
Græsset ER grønnere - Om grønt iværksætteri og planteproteiner i fødevareproduktionen

Græsset ER grønnere - Om grønt iværksætteri og planteproteiner i fødevareproduktionen

Projektet er et samarbejde med Tradium og Erhvervsakademi Aarhus om at udvikle HTX-elevernes kompetencer inden for innovation og grønt iværksætteri i fødevareproduktionen.

Græsset ER grønnere - Om grønt iværksætteri og planteproteiner i fødevareproduktionen
IMFABA - Local and sustainable protein production with improved faba beans

IMFABA - Local and sustainable protein production with improved faba beans

Erhvervsakademi Aarhus er partner i dette GUDP-støttede projekt, hvor vi skal bestemme protein-indhold og -sammensætning i forskellige hestebønnelinjer.

IMFABA - Local and sustainable protein production with improved faba beans
Iværksætter-økosystem: Styrk iværksættermiljøet i vandbranchen

Iværksætter-økosystem: Styrk iværksættermiljøet i vandbranchen

Innovationsprojektet sætter fokus på at styrke iværksættermiljøet inden for vandbranchen gennem forskellige initiativer og aktiviteter til at fremme danske startsups og scaleups.

Iværksætter-økosystem: Styrk iværksættermiljøet i vandbranchen
IVÆRKZ.nu

IVÆRKZ.nu

Forskningsprojektet undersøger hvordan Erhvervsakademi Aarhus kan arbejde aktivt med at styrke studerendes interesse for og nysgerrighed inden for innovation og entrepreneurship.

IVÆRKZ.nu
PUNC

PUNC

PUNC-projektet skal give undervisere strategier, værktøjer og metoder til at udvikle læringsmiljøer, der fremmer de studerendes færdigheder og kompetencer til at se usikkerhed som en positiv kraft og tackle den komplekse verden vi befinder os i.

PUNC