Aktuelle forskningsprojekter

Vi driver en række projekter i samarbejde med virksomheder og videninstitutioner.

Her kan du blive inspireret af vores aktuelle forskningsprojekter.

21st Century Skills - karakteregenskaber i fuldtidsuddannelser

21st Century Skills - karakteregenskaber i fuldtidsuddannelser

I projektet undersøges det, hvordan Erhvervsakademi Aarhus kan arbejde aktivt for en bredere implementering af et fælles sprog for uddannelse i personlige kompetencer og karakteregenskaber på vores fuldtidsuddannelser.

21st Century Skills - karakteregenskaber i fuldtidsuddannelser
21st NextGen - Integration af 21st Century Skills i vores uddannelser

21st NextGen - Integration af 21st Century Skills i vores uddannelser

Projektet skal udvikle konkrete, didaktiske værktøjer, der understøtter integration af de personlige kompetencer i undervisningen og skabe et fælles fagligt fundament for arbejdet med 21st Century Skills.

21st NextGen - Integration af 21st Century Skills i vores uddannelser
Arealanvendelse og det kommunale klimaregnskab

Arealanvendelse og det kommunale klimaregnskab

I projektet undersøges hvordan det kommunale klimaregnskab udarbejdes i praksis samt hvordan klimaregnskabet og arealanvendelse, implementeres i den kommunale forvaltning.

Arealanvendelse og det kommunale klimaregnskab
BOOST 3.0 – 4 dimensional uddannelse

BOOST 3.0 – 4 dimensional uddannelse

Forskningsprojektet undersøger, hvordan man kan opnå bred implementering af forskningsresultater om karakteregenskaber med afsæt i 4 dimensional uddannelsesmodellen.

BOOST 3.0 – 4 dimensional uddannelse
Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer

I projektet på Erhvervsakademi Aarhus arbejder vi med bælgplanters kvalitet og egenskaber som råvare, ingrediens og i færdige produkter.

Bønner på bordet – bælgplanter i fødevarer
Bønner på bordet 2.0 - Næringsværdi af bælgfrugter og afledte fødevarer

Bønner på bordet 2.0 - Næringsværdi af bælgfrugter og afledte fødevarer

Projektet arbejder med at tilvejebringe ny viden om næringsværdien af bælgfrugter og afledte fødevarer gennem analyser af makro- og mikronæringsstoffers indhold og biotilgængelighed.

Bønner på bordet 2.0 - Næringsværdi af bælgfrugter og afledte fødevarer
Green X - grøn oplevelsesøkonomi i eventdesign

Green X - grøn oplevelsesøkonomi i eventdesign

Projektet undersøger, hvordan oplevelsesøkonomien kan gentænkes ind i den bæredygtige omstilling. Gentænkes i en operativ praksis og forståelsesramme for udvikling med særligt fokus på eventdesign til eventarrangører og virksomheder.

Green X - grøn oplevelsesøkonomi i eventdesign
Hello Future!

Hello Future!

This project provides a practicable model integrating design and strategy to help SMVs accelerate their product development process and overcome uncertainty.

Hello Future!
Jobtrend - database til indsamling af jobopslag

Jobtrend - database til indsamling af jobopslag

Forskningsprojektet jobtrend tilbyder arbejdsmarkedsanalyser, der skal afdække uddannelsers relevans i forhold til det danske arbejdsmarked og på den måde understøtte udviklingen af uddannelser.

Jobtrend - database til indsamling af jobopslag