Trends i praksis
Lær de rigtige metoder og spot trends før alle andre. Et uddannelsesforløb på diplomniveau i samarbejde med pej gruppen.
Trends sælger, engagerer, mobiliserer, skaber, udfordrer og forandrer.
Trends påvirker alt omkring os. Det vi køber, bruger og anbefaler. De jobs vi vælger. Måden vi bor på. Der hvor vi rejser hen, og de valg vi træffer hver dag.
På dette forløb uddannes du i at arbejde med trends i praksis. Du trænes i at bruge de rigtige metoder og se trends før alle andre. Du får effektive værktøjer til at indsamle og prioritere i den nye viden og omsætte til handling.
Du opnår et sprog til at kunne formilde og kommunikere trends. Og vigtigst af alt, så får du de afgørende kompetencer til at formulere og igangsætte værdifulde indsatser med afsæt i de spottede trends.
Forløbet er et samarbejde mellem Erhvervsakademi Aarhus & pej gruppen, og det bygger på faget 'kundeindsigter, trends og tendenser' fra den merkantile diplomuddannelse. Du får 5 ECTS-point efter bestået eksamen.
Målgruppe
Forløbet er for dig, der:
- arbejder med branding, marketing, kunderejser, innovation, produktudvikling, design, salg, service eller blot er interesseret i at vide mere om trends
- har behov for at tilegne dig et sæt færdigheder og metoder, der giver mening i arbejdet med trends – både på strategisk og daglig basis
- vil skabe en mere smidig og forandringsparat kultur i virksomheden, afdelingen eller teamet
- ønsker at styrke modet til at tage de første vigtige skridt til en succesfuld forandring
På pej gruppens hjemmeside kan du læse, hvad tidligere deltagere siger om forløbet
Mød dine undervisere
Din ekspertunderviser er Louise Byg Kongsholm, pej gruppens ejer, administrerende direktør, chefredaktør, konsulent og trendforsker.
Herudover vil du på uddannelsesforløbet møde gæsteunderviser Jill Hawkins, britisk futurist med speciale i kreativitet og identitet, og Cathrine Gro Frederiksen, trendspotter, konceptudvikler og grundlægges af virksomheden Alikelihood, som underviser på modul 3.
Se mere om alle underviserne på pej gruppens hjemmeside
Video: Hør underviser, Louise fortælle om udbyttet af forløbet
Adgangskrav
For at blive optaget på en diplomuddannelse skal du have:
- 2 års relevant videregående uddannelse
- 2 års relevant erhvervserfaring.
- Alternativt andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der kan sidestilles med adgangskravene.
Du kan også blive optaget med andre uddannelsesmæssige forudsætninger, der svarer til adgangskravene eller vurderes at have andre relevante kompetencer, der svarer til adgangskravene.
Det afgør vi ved en individuel vurdering på baggrund af cv og motivation.