Et kursus fra professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation
Dette kursus beskæftiger sig med det centrale dogme i molekylærbiologien (replikation, transkription og translation) samt centrale eksperimentelle metoder, der anvendes til at belyse/undersøge molekylærbiologiske problemstillinger.
Desuden fokuserer vi på koblingen mellem molekylærbiologi og fødevarer ved gennemgang af videnskabelig litteratur.
Om undervisningen
Undervisningen er en blanding af fremmøde-lektioner samt selvstudium, forberedelse, opgaver og oplæg.
Du følger undervisningen sammen med studerende på dagholdene på fuldtidsuddannelsen professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation på Hasselager Allé 8, 8260 Viby J.
Undervisningen foregår i dagtimerne med i alt 32 fremmøde-lektioner fordelt over typisk 10-20 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.
Kurset begynder typisk mandag i den første uge og slutter fredag i den sidste uge i den angivne periode.
Eksamen og ECTS-point
Kurset afsluttes med en eksamen. Kurset svarer til 10 ECTS-point og er kompetencegivende. 10 ECTS svarer typisk til en arbejdsbelastning på 270 arbejdstimer.
Tag et kursus inden for fødevareteknologi og applikation
'Molekylærbiologi' er et studieretningsfag på professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. Vi udbyder årligt 8 sådanne kurser fra uddannelsen på enten 5 eller 10 ECTS-point.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af kurset.