Et kursus fra professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation
Dette kursus beskæftiger sig med et bredt udsnit af kemiske og biokemiske analytiske metoder – såvel kvalitative som kvantitative. Endvidere indgår prøveforberedelse, ekstraktion, bioassays, kalibreringsmetoder og analysemetoders egnethed.
Sammenhængen mellem fødevarer og kemiske, henholdsvis biokemiske analyser understøttes ved gennemgang af videnskabelig litteratur.
Om undervisningen
Undervisningen er en blanding af fremmøde-lektioner samt selvstudium, forberedelse, opgaver og oplæg.
Du følger undervisningen sammen med studerende på fuldtidsuddannelsen professionsbachelor i fødevareteknologi og applikation.
Hvornår foregår undervisningen?
Undervisningen foregår i dagtimerne og består af i alt 32 fremmøde-lektioner fordelt over typisk 10-20 uger. Derudover skal du afsætte tid til opgaveløsning og gruppearbejde. Undervisningstidspunkter og -omfang varierer fra uge til uge.
Kurset begynder typisk mandag i den første uge og slutter fredag i den sidste uge i den angivne periode.
Tag et kursus inden for fødevareteknologi og applikation
'Analytisk fødevarekemi og biokemi' er et studieretningsfag på professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. Vi udbyder årligt 8 sådanne kurser fra uddannelsen på enten 5 eller 10 ECTS-point.
Eksamen og ECTS-point
Kurset afsluttes med en eksamen. Faget svarer til 5 ECTS-point og er kompetencegivende.
Tilmeld dig hurtigst muligt
Tilmeldingsfristen er 14 dage før startdato. Hvis tilmeldingsknappen er synlig - også efter fristen - betyder det, at du stadig kan nå at tilmelde dig, fordi vi har ledige pladser. Vi opfordrer dog altid til, at du tilmelder dig i så god tid som muligt for at sikre oprettelse af kurset.
Ingen kursusdato fastlagt