Se vores fødevare- og laborantkurser
Hos Erhvervsakademi Aarhus udbyder vi et stort udvalg af intensive fødevare- og laborantkurser. Opkvalificer dine kompetencer med et kursus inden for blandt andet fermentering, molekylærbiologi eller fødevaresikkerhed.
Kurserne er oplagte for dig, der ønsker at videreuddanne dig sideløbende med dit job. Det kan være du eksempelvis arbejder som laborant, procesteknolog eller tilsvarende job.
Aktuelle kurser
Grundlæggende måleteknik
Startdato: 04-09-24 (Hillerød)
Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 10.420 kr. inkl. fuld forplejning
Drift og vedligehold af måleudstyr
StartgarantiStartdato: 11. september 2024
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
NIR – kvantitativ analyse
Startdato: 29. oktober 2024
Tidspunkt: 2 undervisningsdage kl. 08.30-15.30
Pris: 10.175 kr.
Materialeprøvning
Startdato: 30. oktober 2024
Tidspunkt: 4. undervisningsdage kl. 08.30 - 16.00
Pris: 10.420 kr. inkl. fuld forplejning
pH- og koncentrationsmålinger
Startdato: 28. januar 2025
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Grundlæggende måleteknik
Startdato: 4. februar 2025 (Viby J)
Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 08.30 - 16.00
Pris: 10.420 kr. inkl. fuld forplejning
Geometriske målinger (GPS)
Startdato: 25. februar 2025
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 17.340 kr. inkl. fuld forplejning
Masse-, volumen-, og flowmåling
Startdato: 22. april 2025
Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 10.420 kr. inkl. fuld forplejning
Usikkerhedsbudget og procesforståelse
Startdato: 10. september 2025
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Materialeprøvning
Startdato: 5. november 2025
Tidspunkt: 4 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 10.420 kr. inkl. fuld forplejning
Tryk- og temperaturmåling
Startdato: 3. februar 2026
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Tilmelding er endnu ikke åben.
Kvalificering og validering
Startdato: 24. februar 2026
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Tilmelding er endnu ikke åben.
Drift og vedligehold af måleudstyr
Startdato: 9. september 2026
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Tilmelding er endnu ikke åben.
pH- og koncentrationsmålinger
Startdato: 9. februar 2027
Tidspunkt: 8 undervisningsdage kl. 8.30-16.00
Pris: 15.340 kr. inkl. fuld forplejning
Tilmelding er endnu ikke åben.
Få skræddersyet uddannelse til din virksomhed
Hos Erhvervsakademi Aarhus kan vi skræddersy alle uddannelsesforløb og kurser, så de passer til netop dig og din virksomhed, organisation eller branche.
Bliv klogere herFå en times gratis karrieresparring
Vi hjælper dig med at finde den efteruddannelse og karrierevej, som matcher dine ambitioner.
Book din samtale herFandt du ikke det rette kursus?
Ovenstående er kun et udvalg af de kurser, vi har. Leder du efter et andet kursus? Søg på alle vores kurser her!
Oplagt mulighed for efteruddannelse som laborant
Du finder her vores udvalg af fødevare- og laboratoriekurser, der er målrettet, der er oplagte som efteruddannelse hvis du arbejder som fx laborant, procesteknolog, eller andre der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorieteknologi.
Alle kurser kan tages som enkeltstående, selvstændige forløb. Mange kurser kan også bruges som led i en hel efteruddannelse, hvis du ønsker det. Du finder blandt andet kurser i fermentering, haccp eller organisk kemi.
Nogle af kurserne er en del af professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi eller professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. På disse kurser foregår undervisningen om dagen sammen med studerende fra vores tilsvarende fuldtidsuddannelser. Tjek under det enkelte kursus, hvilken uddannelse det tilhører.
Artikel: Fødevareudviklere får ny viden - fødevareudviklere er blevet klogere på forstøvringsteknikker ved at følge kurset ’fødevareteknologi 1’ på 2. semester på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.
Artikel: Rikke videreuddanner sig på professionsbachelorniveau - for laborant Rikke Søby bunder beslutningen i at videreuddanne sig ikke i ønsket om et job- eller sporskifte, men i ønsket om at stå stærkere rent fagligt. Bliv klogere i artiklen hvordan Rikke kombinerer job og uddannelse.
E-bog: Fra planter til kød - e-bogen gør dig klogere på plantebaserede køderstatninger, og er skrevet til dig, der er interesseret i fødevarer og deres produktion.
Har du spørgsmål om vores kurser?
Så er du velkommen til at kontakte en af vores administrative koordinatorer.
Mail: deltid@eaaa.dk
Telefon: 7228 6160