Fødevare- og laborantkurser
Hos Erhvervsakademi Aarhus udbyder vi et stort udvalg af intensive fødevare- og laborantkurser. Opkvalificer dine kompetencer med et kursus inden for fx fødevaremikrobiologi, fødevaresikkerhed eller fødevareteknologi.
Kurserne er oplagte for dig, der ønsker at videreuddanne dig sideløbende med dit job. Det kan være du eksempelvis arbejder som laborant, procesteknolog eller tilsvarende job.
Aktuelle kurser
Fandt du ikke det rette kursus?
Ovenstående er kun et udvalg af de kurser, vi har. Leder du efter et andet kursus? Søg på alle vores kurser her!
Oplagt mulighed for efteruddannelse som laborant
Du finder her vores udvalg af fødevare- og laboratoriekurser, der er målrettet, der er oplagte som efteruddannelse hvis du arbejder som fx laborant, procesteknolog, eller andre der gerne vil øge deres kompetencer inden for laboratorieteknologi.
Alle kurser kan tages som enkeltstående, selvstændige forløb. Mange kurser kan også bruges som led i en hel efteruddannelse, hvis du ønsker det. Du finder blandt andet kurser i fermentering, haccp eller organisk kemi.
Nogle af kurserne er en del af professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi eller professionsbacheloruddannelsen i fødevareteknologi og applikation. På disse kurser foregår undervisningen om dagen sammen med studerende fra vores tilsvarende fuldtidsuddannelser. Tjek under det enkelte kursus, hvilken uddannelse det tilhører.
Artikel: Fødevareudviklere får ny viden - fødevareudviklere er blevet klogere på forstøvringsteknikker ved at følge kurset ’fødevareteknologi 1’ på 2. semester på professionsbacheloruddannelsen i laboratorie- og fødevareteknologi.
Artikel: Rikke videreuddanner sig på professionsbachelorniveau - for laborant Rikke Søby bunder beslutningen i at videreuddanne sig ikke i ønsket om et job- eller sporskifte, men i ønsket om at stå stærkere rent fagligt. Bliv klogere i artiklen hvordan Rikke kombinerer job og uddannelse.
E-bog: Fra planter til kød - e-bogen gør dig klogere på plantebaserede køderstatninger, og er skrevet til dig, der er interesseret i fødevarer og deres produktion.