Akademiuddannelsen i miljøteknologi er en deltidsuddannelse, som er målrettet til dig, der gerne vil arbejde med miljøteknologiske problemstillinger i relation til industri, vand og jord.
Uddannelsen er oplagt for dig, der arbejder med miljøopgaver eller miljøansvar. Du har måske en baggrund som håndværker, procesoperatør, laborant, jordbrugsteknolog eller maskinmester.
Uddannelsen er også relevant, hvis du har brug for at supplere din nuværende videregående miljøuddannelse med aktuel viden på miljøfeltet.
Få efterspurgt viden og kompetencer inden for miljøområdet
Uddannelsen giver dig viden og kompetencer til at arbejde med analyse, planlægning og vurdering af miljøteknologiske problemstillinger i forbindelse med drift, kontrol og udvikling i din virksomhed.
Som virksomhed får du en medarbejder, der efter hvert fag kommer hjem med frisk inspiration, der omsættes til værdi for virksomheden.
Når uddannelsen er afsluttet, har du en medarbejder, der kan varetage funktioner på tekniker- eller mellemlederniveau.
De her fag anbefaler vi lige nu
Se hvilke fag vi lige nu anbefaler, at du tager.
Enkeltstående fag, eller hel uddannelse. Du bestemmer.
Akademiuddannelsen i miljøteknologi er en 2-årig deltidsuddannelse og svarer til 60 ECTS-point.. En akademiuddannelse er på niveau med en kort videregående uddannelse eller en HD 1. del.
Du kan tage alle fag som enkeltstående kurser, hvis du ikke har brug for en hel uddannelse. Du bestemmer rækkefølgen.
Uddannelsen består af to obligatoriske fag, en række valgfag og et afgangsprojekt, som afslutter uddannelsen.
Har du brug for indledende fag eller kursus i studieteknik?
Hvis du har behov, kan du tage en række indledningsfag i kemi, matematik, biologi og it. Kontakt os, hvis du er i tvivl.
Inden studiestart kan du også tage et kursus i studieteknik, hvis det fx er længe siden, du har været på skolebænken.
Adgangskrav
Du kan enten blive optaget direkte på akademiuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.
Derfor er Erhvervsakademi Aarhus et fremtidssikret valg
- I 2023 lå deltagertilfredsheden på vores akademiuddannelser på 8,6 ud af 10. Fagenes anvendelighed blev ratet til 9,5. Og det faglige niveau scorede 8,8 ud af 10.
- Du arbejder med din egen virksomhed, cases og rolle i undervisningen
- Dine undervisere har hands-on erfaring fra erhvervslivet. Teori og praksis går hånd i hånd.
- Du får en statsgodkendt efteruddannelse med ECTS-point.
Er du i tvivl om dine muligheder?
Hvis du er i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at skrive til studievejledningen på vejledning@eaaa.dk eller ringe på telefon 7228 6020. Eller du kan booke tid til en gratis individuel karrieresamtale
Praktisk info om uddannelsen
Her har vi samlet praktiske informationer og tilbud i forbindelse med tilmelding til uddannelsen.
Vi ved det kan være en stor beslutning, at investere sin tid i efteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen, fag, opbygning eller andet, er vi klar til at besvare dem. Spørg vores uddannelsessekretær om stort og småt - find kontaktinfo her.
Aktuelle fag
Ingen kurser fundet
Lignende uddannelser
Se hvilke uddannelser du også kunne være interesseret i.
Få 10.000 kr. til efteruddannelse
Er du faglært, ufaglært eller har en uddannelse til og med professionsbachelorniveau? Og er du i job? Så kan du få dækket dine udgifter til efteruddannelse med op til 10.000 kr. pr. år.
Se reglerne her