Akademiuddannelsen i kvalitet og måleteknologi er en efteruddannelse for dig, der gerne vil arbejde eller forny din viden som måleteknolog, måletekniker, kvalitets- og måletekniker - dvs. arbejde med måleteknik, måling, kalibrering og kvalitetssikring.
Uddannelsen er særlig oplagt for dig, der er smed, drift- eller procesoperatør, QA tekniker eller faglært inden for el.
Uddannelsen er også for dig, der ønsker at supplere din erhvervsakademiuddannelse fx som laborant, procesteknolog eller miljøteknolog med specialiseret viden inden for måleteknologi.
Er du ufaglært, er der også mulighed for at få adgang til uddannelsen via en individuel kompetencevurdering - se under adgangskrav eller spørg os hvordan.
Få en kritisk sans for målinger i laboratorier og produktion
Uddannelsen giver dig viden og kompetencer til at arbejde med kvalitet og måleteknologi i din virksomhed. Du får en kritisk sans for målinger, som er afgørende i mange virksomheder.
Som virksomhed får du en medarbejder, der efter hvert fag kommer hjem med frisk inspiration, der omsættes til værdi for virksomheden.
Når uddannelsen er afsluttet, har du en medarbejder, der kan sikre kvaliteten af måledata i både laboratorier og produktion, kan identificere de vigtige fejlkilder og kan kvalitetssikre laboratorieudstyr, måleudstyr og instrumenter.
Novo Nordisk A/S efterspørger løbende nye medarbejdere med måleteknologiske kvalifikationer, og vi vil gøre det i fremtiden. Derfor er Novo Nordisk A/S også én af initiativtagerne bag den nye akademiuddannelse i kvalitet og måleteknologi. De kvalifikationer, du opnår via uddannelsen, gør dig til en attraktiv kandidat for vores virksomhed og for andre, som efterspørger medarbejdere inden for kvalitet og måleteknologi.
Ronny Ulrik Gregersen, afdelingsleder, Device Metrology, Novo Nordisk A/S
Video: Sådan er uddannelsen i kvalitet og måleteknologi (2:49 min.)
De her fag anbefaler vi lige nu
Se hvilke teknologifag vi lige nu anbefaler, at du tager.
Uddannelsens opbygning
Akademiuddannelsen i kvalitet og måleteknologi er en deltidsuddannelse, du typisk tager, mens du er i job. Den svarer til en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse.
Uddannelsen består af tre obligatoriske fag, en række valgfag og så et afgangsprojekt, som du afslutter uddannelsen med. Vi anbefaler at tage fagene i den rækkefølge, du ser nedenfor.
Uddannelsen har et omfang på 60 ECTS-point. Du skal have afsluttet fag, der svarer til 50 ECTS-point, før du kan begynde på afgangsprojektet.
Adgangskrav
Du kan enten blive optaget direkte på akademiuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.
Praktisk info om uddannelsen
Her har vi samlet praktiske informationer og tilbud i forbindelse med tilmelding til uddannelsen.
Vi ved det kan være en stor beslutning, at investere sin tid i efteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen, fag, opbygning eller andet, er vi klar til at besvare dem. Spørg vores uddannelsessekretær om stort og småt - find kontaktinfo her.
Aktuelle fag
Se hvilke fag du kan tilmelde dig.
Lignende uddannelser
Se hvilke uddannelser du også kunne være interesseret i.