Bliv klædt på til et job inden for bank, realkredit, ejendomshandel eller revision
Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er for dig, der interesserer dig professionelt for investering og finansiering. Uddannelsen er oplagt for dig, som til dagligt arbejder med kunder og klienter, for eksempel i et pengeinstitut, revisionsfirma, forsikringsselskab, ejendomsmæglerfirma eller i en kreditforening.
Med uddannelsen får du kompetencer og værktøjer, du kan bruge til at yde finansiel rådgivning i alle typer virksomheder. Du lærer at opdele dine kunder i kundetyper, og du bliver i stand til at kommunikere målrettet.
Du tilegner dig metoder til at identificere juridiske problemer i forbindelse med finansiel rådgivning, og du opnår kompetence til at anvende lovgivning i praksis.
Undervejs i uddannelsen får du indsigt i det etiske grundlag for korrekt og kompetent rådgivning af private kunder og virksomheder. Efter endt uddannelse er du i stand til at forberede, gennemføre og afslutte en forhandling- eller rådgivningssamtale.
De her fag anbefaler vi lige nu
Se et udvalg af de mest populære fag, der gør at du står fagligt stærkt. Tag som enkeltfag på HD-niveau, eller sammensæt fag til en hel akademiddannelse.
Gå på opdagelse i alle uddannelsens fag
Se alle fagene på uddannelsen, du kan vælge imellem.
Tag et enkeltstående fag. Eller sammensæt til hel uddannelse. Det er helt op til dig.
Se alle fagene herTilmeldingen er lukket
Tilmeldingen forventes igen at åbne ultimo i maj 2025.
Fra bankrådgiver til ejendomsmægler
Vildana Deli brugte akademiuddannelsen i finansiel rådgivning, mæglerlinjen, som springbræt til en karriere som ejendomsmægler.
Læs casen herUddannelsens opbygning
Akademiuddannelsen i finansiel rådgivning er en deltidsuddannelse, der svarer til en kort videregående uddannelse på niveau med en erhvervsakademiuddannelse.
Uddannelsen svarer til 60 ECTS-point. Den består af en række fag, som afhænger af, hvilken uddannelsesretning du ønsker, og til sidst et afgangsprojekt.
Du kan tage alle fag som enkeltstående kurser, hvis du ikke har brug for en hel uddannelse.
Uddannelsesretninger og fag
Du kan tone uddannelsen i fire retninger: bank og realkredit, ejendomsadministration, ejendomsmægler og revision. Med en uddannelsesretning får du en fokuseret uddannelse. Du kan også tage uddannelsen uden bestemt retning og selv sammensætte valgfag.
Fold den ønskede uddannelsesretning ud for at se hvilke fag du skal tage.
Adgangskrav
Du kan enten blive optaget direkte på akademiuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.
Praktisk info om uddannelsen
Her har vi samlet praktiske informationer og tilbud i forbindelse med tilmelding til uddannelsen.
Vi ved det kan være en stor beslutning, at investere sin tid i efteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen, fag, opbygning eller andet, er vi klar til at besvare dem. Spørg vores uddannelsessekretær om stort og småt - find kontaktinfo her.
Er du i tvivl om dine muligheder?
Hvis du er i tvivl om dine muligheder, er du velkommen til at skrive til studievejledningen på vejledning@eaaa.dk eller ringe på telefon 7228 6020. Eller du kan booke tid til en gratis individuel karrieresparring.
Derfor er Erhvervsakademi Aarhus et fremtidssikret valg
- I 2023 lå deltagertilfredsheden på vores akademiuddannelser på 8,6 ud af 10. Fagenes anvendelighed blev ratet til 9,5. Og det faglige niveau scorede 8,8 ud af 10.
- Du arbejder med din egen virksomhed, cases og rolle i undervisningen
- Dine undervisere har hands-on erfaring fra erhvervslivet. Teori og praksis går hånd i hånd.
- Du får en statsgodkendt efteruddannelse med ECTS-point.
Tilmeldingen er lukket
Tilmeldingen forventes igen at åbne ultimo i maj 2025.
Tilmelding
Ingen kurser fundet
Få 10.000 kr. til efteruddannelse
Er du faglært, ufaglært eller har en uddannelse til og med professionsbachelorniveau? Og er du i job? Så kan du få dækket dine udgifter til efteruddannelse med op til 10.000 kr. pr. år.
Se reglerne herLignende uddannelser
Se hvilke uddannelser du også kunne være interesseret i.