Med en akademiuddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling bliver du 100% opdateret på CO2-regnskaber, ESG, cirkulære værdikæder, bæredygtig strategi og adfærdsdesign. Kort sagt: Alt det, som får den grønne omstilling til at ske. 6 topaktuelle kurser i bæredygtighed og grøn omstilling.
Det er ikke for sjov længere.
Vi SKAL tænke, producere og arbejde mere bæredygtigt og CO2-neutralt. Det kræver viden og værktøjer, der kan anvendes med det samme ude i virksomhederne.
Dét er omdrejningspunktet for denne praksisnære akademiuddannelse, som er relevant for både private og offentlige organisationer.
Lær at afdække, udvælge og implementere bæredygtige initiativer i praksis, lave CO2-regnskaber, udtænke cirkulære helhedsplaner og kommunikere præcist om det hele.
Altid med udgangspunkt i din egen virksomhed og cases.
Tag som enkeltfag/kursus eller sammensæt fagene til en fuld akademiuddannelse. En akademiuddannelse svarer niveaumæssigt til HD 1. del.
+30.000 ledige jobs til dig
Vigtigheden af grøn omstilling, klimafokus og bæredygtig udvikling vokser eksponentielt. Det anslås, at der frem mod 2035 skabes mellem 30.000 og 70.000 jobs omkring grøn omstilling.
Vi går i dybden med alle de vigtigste områder, så du sikrer og øger din markedsværdi og attraktivitet på arbejdsmarkedet - OG får papir og statsgodkendte ECTS-point for din grønne uddannelse.
De her fag anbefaler vi lige nu
Se hvilke bæredygtighedsfag vi lige nu anbefaler, at du tager.
Ét enkelt fag? Eller hel uddannelse. Du bestemmer
Akademiuddannelsen i bæredygtighed og grøn omstilling er en efteruddannelse på niveau med en HD 1. del eller en kort videregående uddannelse.
Tager du en hel akademiuddannelse i bæredygtighed og grøn omstilling, får du titlen ”AU i Bæredygtighed og grøn omstilling/AP Degree in Sustainability and Green Transition”.
Uddannelsen giver 60 ECTS-point og består af 3 obligatoriske fag, flere valgfag. Du afslutter uddannelsen med et afgangsprojekt på 10 ECTS-point.
Du kan tage alle fag som enkeltstående kurser, hvis du ikke har brug for en hel uddannelse.
Adgangskrav
Du kan enten blive optaget direkte på akademiuddannelsen hvis du opfylder optagelseskravene, eller på baggrund af en realkompetencevurdering.
Praktisk info om uddannelsen
Her har vi samlet praktiske informationer og tilbud i forbindelse med tilmelding til uddannelsen.
Vi ved det kan være en stor beslutning, at investere sin tid i efteruddannelse. Har du spørgsmål om uddannelsen, fag, opbygning eller andet, er vi klar til at besvare dem. Spørg vores uddannelsessekretær om stort og småt - find kontaktinfo her.
Aktuelle fag
Lignende uddannelser
Se hvilke uddannelser du også kunne være interesseret i.